محافظت روده  

فیبرهای محلول را مصرف کنید,مانند انجیر ,آلو ,گوجه ,برنج قهوه ای ,غلات و نان های سبوس دار

جلوگیری از لرزش و رعشه

غذاهای پر کالری مصرف کنید.

بین وعده های غذایی مایعات بنوشید.

به جای سوپ ,ساندویچ مصرف کنید.

کاهش علائم مثانه

از نوشیدن مایعات دارای کافئین مثل قهوه,چای ,نوشابه و قند مصنوعی (نوشابه رژیمی ) والکل پرهیز کنید.

دو ساعت قبل از انجام فعالیت بدنی از نوشیدن مایعات پرهیز کنید.

کاهش مشکلات در بلع غذا

 نه فقط هنگام غذا خوردن بلکه سی دقیقه بعد از غذا خوردن صاف بنشینید .

به آرامی غذا بخورید.

خوب آنرا بجوید بهتر است به جای قاشق از چنگال استفاده کنید .غذا را در دهان خود بگذارید وبعد چنگال را روی میز قرار دهید وتا دهانتان پر است چنگال را بر ندارید .

حجم غذایتان را کم کنید .

هنگامی که غذا در دهانتان است صحبت نکنید .

با دهان باز غذا را نجوید .

در هنگام غذا خوردن کمی آب بنوشید .

به جای غذاهای خشک و ترد و شکننده غذاهای نرم مصرف کنید .

رفع کمبود خواب

بی خوابی اولیه :سخت به خواب رفتن

بی خوابی میانی :بیذار شذن از خواب در شب و به سختی دوباره خوابیدن

بی خوابی آخری :خیلی سریع از خواب بیدار شدن

رفع بی خوابی

در طول روز در برابر نور قرار بگیرید .

از مصرف کافئین ,الکل و نیکوتین در غروب و شب جد اٌ پرهیز کنید .

هر روز ورزش کنید.

ساعت خواب مشخصی داشته باشید.

از دیدن تلویزیون یا خواندن کتاب در رختخواب جداٌ دوری کنید .

در طول روز در رختخواب دراز نکشید.

فواید مصرف امگا 3

کاهش کلسترول و تری گلیسریدهای خون

کاهش فشار خون

پیشگیری از بیماری های قلبی و عروقی (خطر سکته و حمله قلبی و 50 در صد کاهش وزن )

درمان و کاهش دردهای مفاصل ,آرتریت ,و آرتروز

درمان پوکی استخوان ,افزایش جذب کلسیوم

درمان افسردگی ,التیام سوختگی ها ,کاهش علائم آسم

کاهش التهاب در سراسر بدن

جلوگیری از تصلب شرائین

شل و سفت شدن عروق

جلوگیری از رشد سلولهای سرطانی

افزایش سطح هورمون رشد

کاهش لخته شدن خون

افزایش تمرکز

درمان خستگی چشم

کنترل اختلالات خود ایمنی 

درمان آلزایمر ,میگرن و اگزما,سرطان,آکنه ,اختلالات تغذیه ,بهبود توان ذهنی ,تثبیت انسولین و قند خون

منابع امگا 3

1-ماهیهای روغنی (ماهی آزاد ,غزل آلا ,شاه ماهی )

2-گیاهان (روغن سویا ,آفتابگردان ,کانولا ,دانه کتان ,گردو ,فندق ,کنجد)

3-مواد غذایی غنی شده با امگا 3 (شیر غنی شده (شیر دارای امگا 3 بصورت ارگانیک ) نان ها, آب میوه ها ,روغن ها,تخم مرغ )

4-مکمل های روغن ماهی :امگا 3 خاصیت ضد التهاب و ضد انعقادی دارد. امگا 3 به نور حرارت و اکسیژن بسیار حساس است. در معرض اینها اکسید میشود یا فاسد میگردد .یعنی طعم آن عوض میشود و منجر به سرطان می گردد,در ظرف بسته نگهداری شود ودر یخچال ,با ویتامین E مصرف شوند که جلوگیری از اکسید شدن امگا 3 میکند .